بهترین و بزرگترین مرکز دانلود و خرید وفروش پروژه های پایان نامه دانشجویی و تحقیقات آماده و کارآموزی به صورت حرفه ای فایل های آموزشی و فایل های پاورپوینت
دسته بندی محصولات
محبوبترین محصولات
مدار فوق حرفه ای ردیاب آنتنی دیجیتال	کانال  تلگرام فروشگاه

اطلاعیه فروشگاه

1.محصول مورد نظر خود را انتخاب کرده و با کلیک بر روی هر محصول میتوانید مشخصات آن را بخوانید 2.بعد از انتخاب محصول خود مي توانید با زدن دکمه پرداخت و دانلود محصول مورد نظر را خريداري كنيد 3.محصول به صورت فایل فشرده می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما بلافاصله قابلیت دانلود دارد و لینک دانلود محصول به نشانی ایمیل شما ارسال می گردد مشکلاتی که احتمال دارد در خرید با آن مواجه شوید توجه توجه:: مشکل معمولا در این موارد هست مشتری باید از کارتی ترجیحا استفاده کنه که مربوط به همان درگاه پرداخت هست مثلا درگاه بانک ملت را با کارت ملت پرداخت کنه یا از بین شش بانکی که هستن ترجیحا کارتش مربوط به یکی از این شش بانک باشه این ترجیحا هست و الزاما نیست اگر در یکی از درگاه ها مشکل داشت مجدد خرید کنه ولی با درگاه دیگری از صحت اطلاعات کارتش مطمئن باشه یعنی شماره و رمز دوم و تاریخ انقضا و همه درست باشند اگر محصول زیر مبلغ پنج هزارتومان دارید بهتره یا محصول را به پنج هزارتومان افزایش قیمت بدهید یا مشتری باز باید حتما نکته یک رو رعایت کند برخی بانک ها زیر پنج هزارتومان را با کارت برخی بانک ها پرداخت نمی کنند مثلا بانک ملت کارت بانک کشاورزی رو برای زیر پنج هزارتومان گاهی قبول نمیکنه

روشهای نگهداری مواد غذایی

روشهای نگهداری مواد غذایی

شرح مختصر : خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو، انجیر و خرما. استفاده از گوشت های نمک سود و خشک شده در تهیه غذاهای سنتی کاربرد دارد. ابتدا گوشت را به مدت چند روز داخل آب نمک قرار می دهند تا گوشت همچنان سالم بماند. سپس گوشت را در برابر نور آفتاب قرار می دهند تا خشک شود. این کار را در فصل های سرد انجام می دهند؛ زمانی که دمای هوا در روز، زیر صفر باشد. سپس گوشت حاصله را طی فرایندهای دیگری عمل آورده و بعد از آن می توان از این گوشت برای تهیه سوپ یا دیگر غذاها استفاده نمود.

فهرست :

تعریف

روش هایی جدید برای نگهداری غذا

نگهداری سبزی و میوه   ( کاربردی )

آلوی سردرختی

آماده‌سازی

حفظ و نگهداری غذاها

کنسرو کردن

نمک سود کردن (شور گذاشتن)

مربا ها و ژله ها

انجماد

خشک کردن

روش های نامطمئن کنسروسازی

نگهداری سبزیجات

نگهداری میوه ها

نگهداری محصولات لبنی

نگهداری محصولات گوشتی

نگهداری دیگر محصولات مواد غذایی

اطلاعات اولیه

خشک کردن

دود دادن

سرد کردن

حرارت دادن


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
negahdari-mavad-ghazaei-_265196_9989.zip30.3k





1000مدار فلزیاب ,پکیج کامل آموزش ساخت انواع فلزیاب(کتاب های تخصصی داخل پکیج به زبان انگلیسی وفارسی )

1000مدار فلزیاب ,پکیج کامل آموزش ساخت انواع فلزیاب(کتاب های تخصصی داخل پکیج به زبان انگلیسی وفارسی )   پکیج کامل آموزش ساخت انواع فلزیاب بیش از 1000مدار مدارات 100% عملی انواع فلزیاب بیش از 1000 مدار حرفه ای فلزیاب در قالب زیپ به صورت منظم و دسته بندی شده،اگر تا کنون به نتيجه ايي نرسیدید،اگرهر مدار فلزیابی که تاکنون ساخته ايد به جواب نرسيده ايد ما اين مجموعه را به شما معرفي مي کنيم،حرفه اي ترين و جامع ترين مجموعه مدارات فلزياب در سراسر کشور، بيش از 1000 مدار فلزياب انتخاب شده از بين ص ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان
پرفروش ترین محصولات